Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.
Anna Rinteisen johdolla pohdimme kuinka vahvistaa alueen vetovoimaa paikallisuuden ja tarinoiden avulla. Tunnistetaan oman alueen identiteettiin vaikuttavia tekijöitä, millaisia tarinoita niihin liittyy sekä miten esimerkiksi paikallisen kulttuurin, elämäntavan ja perinteiden avulla voidaan tuottaa lisäarvoa matkailijoille. Iltapäivän työpajassa luodaan yritykselle, tuotteelle tai palvelulle tarina, joka pohjautuu paikallisuuteen.
9.00 Aamukahvit, Annan työpaja alkaa
11.00 Omakustanteinen lounas (Konewerstaan lounas 13,50 €)
12.00 Työpaja jatkuu
14.00 Päivän päätös
Aika: Keskiviikko 13.11. klo 9-14
Paikka: Lounasravintola Konewerstas (Karjalantie 4, Savonlinna)
Valmennus on osa Saimaa lautasella hankkeen toimenpiteitä ja on Euroopan Unionin osarahoittama.
Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 6.11.2024
Ilmoittautudu mukaan täältä.